Súhlasím Nesúhlasím

Súhlasím s použitím súborov cookie na personalizáciu reklám a retargeting.

Blog

21.12.2022, autor: Henrieta Remišová

7 kľúčových otázok na konci i začiatku roka

Bez ohľadu na to alebo práve preto, ako sa vám doteraz darilo, rok 2022 môže byť vaším rokom obratu, v tom najlepšom zmysle slova. 

Avšak skôr, než sa pustíte do plánov na ďalší rok, zastavte sa a skúste to tentokrát trochu inak. 

Začnite tým, že v pokoji, s pokorou príjmete všetko, čo vám tento aktuálny rok priniesol, hoci rozhodne nebol jednoduchý.

Zrekapitulujte, dokončite a uzavrite všetko čo môžete, aj to, čo nevyšlo podľa vašich predstáv. Pozrite sa na to, o čo ste prišli a oceňte všetko hodnotné, čo stále máte, čo ste získali. Do nového roku vstúpte s týmto uvedomením a poznaním. V mnohom vás to dokáže pozitívne nasmerovať.

Takže, odporúčam, vezmite k tomu si papier a pero, urobte si pohodlie, a prejdite si niekoľko nasledujúcich otázok a odpovede si zapisujte:

 

 7 kľúčových otázok:
 

  1. Ako by ste pocitovo ohodnotili svoju spokojnosť s tým, aký bol váš rok 2021, na stupnici od 0 do 10 (pričom 0 je úplná nespokojnosť a 10 je maximálna spokojnosť)
     
  2. Ak ste si pri predchádzajúcej otázke nedali číslo 10 a cítite nespokojnosť alebo sklamanie, predstavte si, aké by to bolo, keby to číslo, ktoré ste si napísali, bolo ešte o 1 alebo 2 body nižšie). Jednoducho, príjmite a oceňte prínosy toho, ako to aktuálne máte.
     
  3. Čo konkrétne sa vám v tomto roku podarilo, čo naopak nepodarilo a prečo? (nemusí ísť len o oblasť pracovnú)
     
  4. Čo ste sa vďaka tomu, že vám niečo nevyšlo, o sebe dozvedeli? Prípadne čo nové ste sa vďaka tomu naučili? Buďte si vedomí svojich ľudských i odborných kvalít a oceňte svoje vlastné poznanie i posun.
     
  5. Zamyslite sa, ktorá vlastnosť alebo schopnosť, ak by ste ju naplno rozvinuli, by vám pomohla dosiahnuť iný, lepší výsledok v tom, o čo ste sa usilovali? Začnite na nej v ďalšom roku vedome pracovať.
     
  6. Čo teda potrebujete zlepšiť, zmeniť, urobiť inak, aby ste sa cítili nielen úspešne, ale i spokojne a šťastne? Napíšte si konkrétne kroky a zapracujte ich do stratégie na naplnenie cieľov vnovom roku.
     

Teraz, keď sa dívate na svoje odpovede, skúste ich najprv len prijať a akceptovať také, aké sú. 

Pozorujte, aké emócie a myšlienky, vám tieto odpovede spustili. Prijmite, že sa všetko malo stať práve takto, aby ste mohli niečo pochopiť, získať skúsenosť a toto poznanie.

Prosto, je potrebné prijať a oceniť všetky chute života.

Prijmite život celostne so všetkým čo ponúka. Nenechajte sa vyprovokovať vlastným chcením a očakávaniami. Niekedy, namiesto toho čo chceme, dostaneme len to, čo potrebujeme, aby sme precitli alebo niečo zmenili.  
A ešte posledná otázka:
 

  1. Ktoré tri úspechy alebo pokroky za rok 2021 si ceníte najviac?
     

Buďte si vedomí svojich kvalít, väčších i menších úspechov a posunov v ktorejkoľvek oblasti vášho života.  Nezameriavajte sa len na úspechy pracovné.
Hlavne, s nikým sa neporovnávajte, a ak, tak len sami so sebou. Ako ste na tom boli pred rokom, piatimi či desiatimi rokmi?  A nielen kariérne, finančne, fyzicky, ale i vzťahovo a osobnostne. Podľa toho nájdete indíciu či presnú odpoveď, ktorá oblasť vo vašom živote potrebuje viac vašej pozornosti a kam smerovať svoje novoročné predsavzatie, ak si už budete chcieť nejaké dať.

Užite si pohodový záver roka a do toho nového vstúpte s rozvahou, radosťou a pokojom v srdci.


Nuž a mám pre vás ešte jeden PRAKTICKÝ BONUS, ktorý vám pomôže zrealizovať vaše vízie a ciele v roku 2022

Bez ohľadu na to alebo práve preto, ako sa vám doteraz darilo, rok 2022 môže byť vaším rokom obratu, v tom najlepšom zmysle slova

Nový rok prináša vždy aj nové príležitosti i výzvy. Pripravte sa tentokrát inak. Uchopte niektoré veci viac do hĺbky a naučte sa, ako vytvoriť svoju vlastnú ESENCIU ÚSPECHU. Naučte sa, ako kreatívnu silu uchopiť a nasmerovať priamo na svoje vízie a ciele v roku 2022.


 

V rámci programu ESENCIA ÚSPECHU získate presný postup, ako ukončiť rok v dobrom energetickom nastavení a tiež ako aktivovať svoju vnútornú silu a kreativitu na dosiahnutie vízií a cieľov v roku 2022 a to aj s prepojením na predikcie pre rok 2022.

Veľakrát ste si už dávali predsavzatia, robili si plány, dokonca aj nástenky snov a výsledky boli chabé alebo žiadne? 
Je čas to zmeniť ;)

Zapojte do svojich vízii a stratégii aj svoju spirituálnu podstatu.

MÁM ZÁUJEM o workshop 18.05.2024

 

Zostaňme v kontakte

a budem vám posielať podnety a zaujímavé tipy pre vaše podnikanie i osobný život.
Vážim si vašu dôveru, preto nehrozí žiadny spam. Odhlásiť sa budete môcť kedykoľvek jedným klikom.